Sokerioravia (Petaurus breviceps)

350.00

Myynnissä sokerioravanaaraita:
– Procyon’s Enthusiastic Esmeralda (white face, kuvassa ylävasemmalla)
OOP: 25.6.2022, Suomi.
Esmeralda on reipas ja touhukas nuori liitäjä, joka on laumansa rohkein tyyppi ja tulee ensimmäisenä häkin ovelle kerjäämään herkkuja. Myydään ensisijaisesti
lemmikkikotiin, mutta voidaan myös myydä jalostusoikeudella.

– Procyon’s Enchanting Evangeline (white face blonde, kuvassa yläoikealla)
OOP: 25.6.2022, Suomi.
Evangeline on hiukan siskoaan hillitympi tapaus, tarkkailee aikansa sivusta ennen kun uskaltaa ottaa kontaktia mihinkään uuteen ja jännittävään. Reipas ja hellyyttävä tyyppi kaikin puolin. Evangeline etsii sijoituskotia.

– Alvina (standard grey, kuvassa piilottelee puun takana)
OOP: 2017, Tanska
Alvina on hitaasti lämpeävää sorttia ja vaatii aikaa tottua muutoksiin. Se ei mielellään ota lähikontaktia edes tuttuihin ihmisiin, mutta on erittäin miellyttävä laumaeläjä lempeän ja rauhallisen luonteensa vuoksi. Voidaan sijottaa tai myydä eläkekotiin yhdessä Esmeraldan ja/tai Evangelinen kanssa.

Kerron mielelläni lisää ja lähetän kuvia ja videoita halukkaille. Jos olet kiinnostunut tarjoamaan kodin, kerrothan heti yhteyttä ottaessasi millainen koti liitäjille olisi tarjolla.
Huomioithan että sokeriorava on laumaeläin. Jos kotoa ei löydy ennestään sokerioravia, myyn liitäjät vähintään kolmen ryhmissä tai pareittain, mikäli ajatuksena on hankkia laumanlisäystä esim. seuraavista poikueistani.

Lisätietoja lajista, meidän liitäjistä jne. löydät kotisivuiltani: https://procyons-gliders.blogspot.com/

Liitäjäheput asustelee Harjavallassa, Satakunnassa. Kuljetus onnistuu Pori-Turku akselilla viikottain. Kauemmas korvausta vastaan tai ulkopuolisen kyydin avulla.

Harjavalta
350

Ilmoituksen julkaisija