Joidenkin käyttäjien nimen perässä on ympyränmuotoinen oikein-merkki. Mitä se tarkoittaa?

Kyseessä on tunnistautunut käyttäjä. Merkin omaava käyttäjä on vahvistanut meille henkilöllisyytensä ja näyttänyt olevansa profiilissaan oikeana henkilönä ja oikealla nimellään. Tunnistautuneiden käyttäjien kanssa erityisesti kaupankäyntiin kohdistuvat asiat tuovat lisää luottoa kanssaharrastajia kohtaan ja samalla minimoidaan mahdollisia huijaustilanteita, kun henkilö ei ole mahdollinen valeprofiili.

 

Huomioithan, että tunnistautuminen ei ole kuitenkaan pakollista Viidakkokirja.comissa, vaan voit jatkaa sivuston käyttöä normaalisti myös tunnistautumattomana. Käytössäsi on samat ominaisuudet, kuin tunnistautuneella käyttäjällä.

 

Tunnistautuneeksi käyttäjäksi päästään identifioitumalla, joka toteutetaan esimerkiksi peittämällä omasta henkilöllisyystodistuksestaan kaiken muun, kuin kuvan ja nimen ja ottamalla meille kuvan itsestään osittain peitetyn henkilöllisyystodistuksen kanssa. Kuvat ovat ainoastaan meille tunnistautumista varten turvattuja, eikä niitä käytetä tai luovuteta eteenpäin.

 

Tunnistautumisen voi tehdä ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@viidakkokirja.com, tai ottamalla yhteyttä suoraan Admineihin: