Sivuston kehitys

Palveluamme kehitetään jatkuvasti. Ensisijaisesti meillä on tarkoituksena eliminoida mahdollisimman monta käyttäjiemme raportoimaa bugia. Bugien korjaus näin alkuvaiheessa viekin reilusti aikaa muun palvelun kehityksen sijaan.

Viidakkokirja.com palvelun jatkuvuus

Viidakkokirja.com on tällä hetkellä omarahoitteinen ja yksityinen palvelu, joten palvelu on myös rahoitettu ja kehitetty täysin yksityisesti.

Palvelua on suunniteltu hyvin pitkään ja jo alussa ymmärsimme myös sen, että tulemme tulevaisuudessa tarvitsemaan lisäksi ulkopuolista apua. Olemmekin miettineet paljon erilaisia vaihtoehtoja siihen, että miten palvelu voidaan mahdollisesti rahoittaa tulevaisuudessa. Lähtökohtaisesti tärkein päämäärämme olisi kuitenkin se, että palvelu olisi yksityiselle käyttäjälle täysin ilmaista, nyt ja aina. Emme myöskään haluaisi laittaa mitään palveluitamme maksumuurin taakse.

Mietimme ensin, että olisiko palvelu pitänyt antaa esimerkiksi yhdistyksen tai liiton alaiseksi, mutta pian jo ymmärsimmekin, että sitä kautta sivustomme olisi mahdollista kaapata ja pitkä, omarahoitettu kehitystyömme olisi valunut täysin hukkaan.

 

Siispä olemmekin nykyisin keskittyneet miettimään hieman käyttäjäystävällisempiä vaihtoehtoja;

  • Ensisijaisesti olemme halunneet tarjota alan yrityksille räätälöityä mainostuspalvelua, josta hyötyisivät sekä palvelumme käyttäjät, että alan yrittäjät. Emme halua kerätä sivustomme ylläpitokustannuksia täyttämällä palvelua tarpeettomilla, aiheeseen liittymättömillä mainoksilla.
  • Olemme myös miettineet yhteistyökumppanin/-kumppaneiden ottamista, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että palvelua voidaan alati kehittää myös jatkossa ja niin, että sen käyttäminen pysyy käyttäjillemme täysin maksuttomana.